CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, in 1-2 dagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
17 mrt

Online beits en olie bestellen

Terug naar overzicht

Bent u op zoek naar een webshop voor het bestellen van beits, (hardhout) olie, lak, verf of andere vergelijkbare producten? Zoek dan niet verder! Wij leggen u graag uit waarom Beitz.nl de juiste plek is voor het bestellen van deze artikelen. 

Ruim aanbod beits

Om te beginnen hebben wij een breed aanbod in tuinbeits, hardhout olie, terrasolie, meubelbeits en nog veel meer! Op de website vindt u verschillende A-merken. Wij hebben er bewust voor gekozen om enkel de beste merken op te nemen in ons assortiment zodat u altijd een goede deal heeft!

Om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij ook allerlei benodigdheden voor uw schilderklus om mee te bestellen! Denk daarbij aan goede kwasten, schuurpapier, stopverf en meer! Zo hoeft u niet alsnog naar de supermarkt! 

Snelle levering

Snelle levering is één van de belangrijkste speerpunten binnen ons bedrijf. Om deze reden heb wij samen met PostNL razendsnelle levering kunnen bewerkstelligen. Bestelt u voor 21:30? Dan is uw pakketje, normaal gesproken, de volgende dag al in huis. Tenzij anders vermeld bij het product. 

To show how to create blog post

Persoonlijk advies

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw persoonlijk advies! Heeft u vragen over uw klus? Welke beits of olie u het beste kunt gebruiken? Vraag het ons! Onze klantenservice is elke werkdag van 9:00 tot 17:00 bereikbaar via de telefoon of de mail. Wij geven graag persoonlijk advies. Binnen ons bedrijf is veel kennis van hout en behandeling van hout.

Goedkoper dan de bouwmarkt

Veel mensen denken dat webshops duurder zijn dan de bouwmarkt. Dat is echter helemaal niet waar. Wij zijn juist relatief goedkoop. In veel gevallen zijn wij zelfs goedkoper dan de reguliere bouwmarkten! Bestellen via onze website is dus makkelijker en in veel gevallen ook nog goedkoper! Genoeg redenen dus om gelijk uw verfklus te starten met Wovar.

Producten die passen bij deze blog