8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Frencken

Frencken lijmen sinds 1901

 

Frencken is een merk dat gespecialiseerd is in lijmen en coatingen. Op onze website vindt u de randsealers en kopse sealers van het merk Frencken. Hiermee kunt u gezaagde planken en plaatmateriaal afdichten. Dit is erg belangrijk om te voorkomen dat er vocht in het hout trekt. Door plaatmateriaal aan de randen te behandelen met een randsealer, kan het vele jaren langer mee gaan! Dit is ontzettend belangrijk, zowel binnen als buiten het huis! Frencken bestaat als sinds 1901 en is een gevestigde naam in de wereld van de bouw. U betaalt bij ons altijd een eerlijke prijs voor de artikelen van Frencken. 

Kopse sealer

Voor het behandelen van kopse kanten adviseren wij altijd een kopse sealer te gebruiken. Hiermee dicht u de kopse kant af en voorkomt u dat er vocht in het hout trekt. Bij palen en planken, zeker wanneer ze zijn gezaagd, zijn de kopse kanten echte zwakke plekken. Hier trekt vocht gemakkelijk naar binnen en veroorzaakt het problemen als rot en schimmel. Het aanbrengen is erg makkelijk en het verlengt de levensduur van uw hout aanzienlijk!

Randsealer

Wat kopse sealer is voor planken en palen, zijn randsealers voor plaatmateriaal. Bij plaatmateriaal zijn de randen de zwakste plekken. Om deze af te dichten is een goede randsealer nodig. Frencken randsealer is makkelijk overschilderbaar en maakt de randen van uw hout waterdicht. Verkrijgbaar in transparant kleurloos en wit. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »