9,3 gebaseerd op 9 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Koopmans

Met de zwarte teer van Koopmans beschermt u uw hout tegen rot en schimmel. Tegelijkertijd geeft u het hout een mooie zwarte kleur.
€15,99
Kopen
Met dit afbijtmiddel kunt u oude verflagen gemakkelijk zelf verwijderen van hout en andere ondergronden!
€18,99
Kopen
Vindt hier alle kleuren Perkoleum dekkend in hoogglans. Zeer duurzaam en de sterkste bescherming. Ook verkrijgbaar in zijdeglans
Een semi-dekkende beits voor het behandelen en (opnieuw) zwart maken van schuren, schuttingen, gevels en meer! Sterk impregnerend en vochtregulerend.
€39,99
Kopen
Koopmans Impra is een sterke, semi-transparante tuinbeits voor het behandelen van zachthout. In een prachtige zwarte kleur. Blik is goed voor rond de 22,5 vierkante meter.
€29,99
Kopen
Met deze zwarte teer van het topmerk Koopmans beschermt u uw hout tegen schimmel en rot. Zeker handig bij hout dat in contact komt met de grond!
€27,99
Kopen
Koopmans impra lichtgrijs is een semi-transparante kleurbeits voor het beschermen en verfraaien van al uw tuinhout. Genoeg voor ongeveer 9 vierkante meter.
€29,99
Kopen
Zijdeglanzende perkoleum van Koopmans voor het onderhouden en behandelen van tuinhout in de mooiste transparante kleuren! Hoog rendement en zeer duurzaam.
€24,99
Kopen
Met deze witte semi-transparante beits van Koopmans behandeld u 9 m2 per liter. Goed impregnerend en goede bescherming. Alleen voor zachthout
€29,99
Kopen
Perkoleum is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hier vindt u alle kleuren in Hoogglans. Ook verkrijgbaar in zijdeglans. In blik van 0,75 Liter.
€24,99
Kopen
Bekijk hier alle overige kleuren Perkoleum dekkende tuinbeits zijdeglans. Sterk, duurzaam, milieuvriendelijk en een hoog rendement! 2,5 liter = 37,5 m2
Impra beschermt en kleur uw zachthout in de tuin in een handomdraai. In prachtige bruine kleur. Goed voor ongeveer 22,5 vierkante meter.
€29,99
Kopen
Bekijk hier alle overige kleuren Perkoleum dekkende tuinbeits zijdeglans. Sterk, duurzaam, milieuvriendelijk en een hoog rendement! 0,75L = 12 m2!
€24,95
Kopen
Bescherm uw tuinhout met deze semi-transparante beits van Koopmans. Impra in de kleur donkergrijs beschermt goed en is genoeg voor 22,5 m2
€29,99
Kopen
Met deze perkoleum buitenbeits van Koopmans behandeld u uw hout gemakkelijk en snel. Zeer duurzaam en in een prachtige transparante Teak kleur.
Perkoleum van Koopmans in de kleur antraciet. 1 liter is genoeg voor 15 vierkante meter. Te gebruiken op hout en steen. Hoogglanzende en sterke beits.
Een Donkergrijze, milieuvriendelijke beits met sterke bescherming. Makkelijk aan te brengen op zacthout, ruw hout en ongeschaafd hout. Voor 7,5 tot 15 m2!
Hoogglanzende tuinbeits voor al uw houtwerk. Transparant in de mooiste houtkleuren. Duurzam, sterk beschermend en makkelijk aan te brengen! Perkoleum 2,5 liter transparant.
Zwarte hoogglanzende beits voor buitenhout. Elastisch, vochtregulerend en heeft een prachtige kleur! Makkelijk te gebruiken. 15 m2 per liter!
Een sterk impregnerende transparante beits in de kleur Grenen. Ecoleum is beter voor het milieu dan veel andere beitsen. Goed voor 3 tot 6 m2
€22,99
Kopen
Met deze donkergrijze, transparante beits van Koopmans maakt u een milieu vriendelijke keuze! Perfect voor zachthout, ruw hout en ongeschaafd hout! Goed voor 3 tot 6 m2!
€22,99
Kopen
Met de zwarte transparante Ecoleum van Koopmans kunt u uw ruw en ongeschaafd hout behandelen in het zwart. Milieuvriendelijk en goed voor 3 tot 6 m2.
€22,99
Kopen
Met perkoleum dekkend hoogglans kunt u kiezen uit vele kleuren. Al deze kleuren vindt u op deze pagina in blikken van 0,75 Liter, ook verkrijgbaar in 2,5 liter of in zijdeglans.
€24,95
Kopen
Ongeschaafd en ruw hout behandelt u gemakkelijk met deze transparante, milieuvriendelijke beits genaamd Ecoleum van Koopmans in de kleur zwart. 7,5 tot 15 m2

Koopmans kopen

 

Koopmans is een zeer bekend merk onder de tuinverven. Het is een aanbieder van zeer hoogwaardige tuinbeits. Vooral de Perkoleum, Ecoleum en Impra's zijn bekend in de tuinbouw. Met beits van Koopmans beschermt en decoreert u al uw tuinhout. De levensduur van het hout wordt dan verlengt en het ziet er ook nog eens prachtig uit! 

Koopmans Perkoleum

De bekendste beits van Koopmans is waarschijnlijk de Perkoleum. Dit is een zeer hoogwaardige tuinbeits die gebruikt kan worden op eigenlijk alle houten constructies in uw tuin. Van gevelbekleding tot schuur, van tuinhuis tot schutting. Echter is Perkoleum vooral populair bij het behandelen van van schuren, blokhutten en tuinhuizen. Deze houten constructies behoeven hoogwaardige beits in de mooiste kleuren. Perkoleum is niet voor niks zo populair in de tuinhuizen en blokhutten industrie! Bij Beitz vindt u veel verschillende kleuren. De meeste kleuren zijn uit voorraad leverbaar, andere kleuren versturen wij rechtstreeks vanaf de fabrikant. Dit kan soms een dag langer duren. 

Koopmans Impra

Impra is een relatief goedkope beits. De tuinbeits is altijd transparant en is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Impra is sterk impregnerend. Let wel op: Het is enkel te gebruiken op zachte houtsoorten zoals grenen, vuren, lariks en douglas. 

Koopmans Ecoleum

Ecoleum is de opvolger van carboleum en carbolineum. Deze oude verfartikelen waren enorm handig in gebruik en sterk, echter waren ze ook zeer slecht voor het milieu. Om deze reden is het dan ook uit de handel gehaald. Ecoleum is de milieuvriendelijkere opvolger. Ecoleum is ontwikkeld voor het behandelen van ruw zachthout. Gebruik het dus alleen op ongeschaafd en ruw hout. Hier trekt het makkelijk in en zorgt het voor een zeer goede bescherming. Koopmans ecoleum is overigens altijd een transparante beits

Monumenten beits en teer

Voor het behandelen van schuren kunt u waarschijnlijk het beste monumenten beits of teer gebruiken. Monumenten beits is een unieke zwarte beits die goed gebruikt kan worden over oude verflagen en een zeer hoge bescherming biedt. Monumenten beits dankt zijn naam omdat het vooral gebruikt wordt op oude schuren, molens en gevels. Daarnaast heeft Koopman ook teer. Deze teer wordt ook vaak gebruikt op schuren en tuinhuizen. Daarnaast kunt u teer goed gebruiken voor hout dat in de grond komt of in contact komt met de grond. De teer voorkomt dan dat vocht vanuit de grond het hout in trekt en schimmel of houtrot veroorzaakt. 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »