8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Lacq

Lacq 

 

Lacq is een snel bekender wordend merk op de markt van lakken, beitsen, oliën en verven. Dit komt naar eigen zeggen door dat de vraag naar ambacht steeds groter wordt in ons land. Lacq komt voort uit een zeer oud bedrijf. In 1839 al richte Leendert Vliegenthart het bedrijf Vliegenthart op waar olie werd geproduceerd met natuurlijke stoffen voor het behandelen van hout. Nu, jaren later is dit nog steeds de basis van Lacq. Met ambachtelijke, oude recepten kan iedereen nu de producten van Lacq gebruiken. Zo levert het merk uitstekende hardhout olie, jachtlak, tuinbeits en meer! Ook op het gebied van terrasolie is het een bekende speler. Uw terras en vlonder beschermt u dus het beste met Lacq! 

Wat Lacq ook uniek maakt, is de duurzaamheid. Zowel qua levensduur als qua milieuvriendelijke productie. Door natuurlijke stoffen te gebruiken, daar waar concurrenten kiezen voor terpentine en andere chemische stoffen. Het assortiment van Lacq blijft steeds uitbreiden en op steeds meer plekken duikt het op. Daarom bieden ook wij de artikelen van Lacq graag aan! 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »