8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Teknos Drywood

Teknos Drywood Drywood Kopse Sealer Wit 1 Liter
€35,95
Teknos Drywood Woodstain VV Wit 2,5 Liter
€84,95
Teknos Drywood Woodstain VV Antraciet 10 Liter
€323,95
Teknos Drywood Woodstain VV Zweeds Rood 20 Liter
€623,95

Teknos Drywood

 

Teknos Drywood is een internationaal bedrijf uit Finland. Teknos Drywood is de producent van een aantal zeer goede producten. Het is niet voor niks dat het bedrijf één van de populairste keuzes is binnen de professionele bouw. Op de website van Teknos Drywood ziet u dan ook veel grote projecten die uitgevoerd zijn met de producten van het merk. 

Wij van Beitz vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zijn of haar hout kan beschermen en onderhouden. Om deze reden willen wij de aller beste producten bereikbaar maken voor iedereen. Op onze website vindt u een aantal producten Teknos Drywood. Vooral op het gebied van gevelbekleding is het een gerenomeerd bedrijf. 

Woodstain VV

Onder het kopje gevelbekleding vindt u binnen onze webshop de verschillende kleuren van Woodstain vv. Deze producten zijn in twee groepen op te delen: transparante en dekkende beitsen. Met Woodstain vv behandelt en decoreert u uw gevelbekleding. De beits is vochtregulerend en zorgt er voor dat houtrot, schimmel en andere problemen buitenspel worden gezet. De verschillende kleuren vindt u hier:

Woodstain vv - Alle kleuren - Zelf kiezen

Naast gevelbeits transparant en gevelbeits dekkend, vindt u ook nog een aantal vergrijzers voor gevelbekleding. Hiermee kunt u een mooi, egaal, vergrijsde gevel bewerkstelligen. Dit kan hele mooie rustieke resultaten opleveren! 

Kopse Sealers

Naast beits voor gevelbekleding, verkopen wij ook Kopse sealers van Teknos drywood. Hiermee kunt u de kopse kanten afdichten van palen en planken. Dit kan de levensduur aanzienlijk verlengen omdat de kopse kanten vaak zwakke punten van het hout zijn. Ook te gebruiken als randsealer bij plaatmateriaal.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »