8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Deuren en Kozijnen beits en lak

Deuren & Kozijnen - Beits en Lak

 

Op deze pagina vindt u verschillende opties voor het behandelen van uw kozijnen en deuren. U vindt verschillende kleuren en merken. Het behandelen van uw deuren en kozijnen is belangrijk om twee redenen: ten eerste ter bescherming, maar daar naast natuurlijk ook voor het uiterlijk! Een mooie beits of lak is essentieel voor een mooi huis! 

 

Kleuren

Er zijn natuurlijk eindeloos veel kleuren te verkrijgen voor het beitsen van uw kozijnen en deuren. Toch zijn er natuurlijk een aantal kleuren populairder dan de rest. Deze kleuren vindt u vooral terug in onze webshop. De populairste kleuren zijn Wit, zuiver wit, zwart en blank. Maar ook donkergroen en antraciet worden vaak gekozen voor deuren en kozijnen. Welke kleur u kiest, is vooral afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Er bestaan zowel dekkende als transparante kleuren. Het verschil daarin is, dat bij transparante beits de structuur van het hout mooi zichtbaar blijft. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »