8,9 gebaseerd op 109 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Beits en olie voor gevelbekleding

Wilt u uw gevelbekleding verven in een kleur naar keuze? U kunt kiezen uit alle RAL-kleuren en onze enorme kleurenkaart! Op deze pagina vindt u alle varianten!
Met deze Woodstain VV van Teknos Drywood geeft u uw gevelbekleding en ander hout een mooie Ebony zwarte kleur en beschermt u het hout. Genoeg voor 25 vierkante meter.
Met deze beits voor gevelbekleding in de kleur zwart kunt u uw gevel beschermen en prachtig zwart kleuren. Teknos Drywood is het beste merk op de markt.
Met deze kopse Sealer kunt u kopse kanten en randen makkelijk afwerken. Goed overschilderbaar.
€35,95
Kopen
Met deze beits geeft u uw hout een mooie, grijze, verweerde look. Perfect voor niet maatvast timmerwerk en al het ander soort hout.
Prachtige gevelbeits in de kleur antraciet. Perfecte beits voor houten gevelbekleding. Dit blik is goed voor 25 vierkante meter. Snel geleverd! RAL 7016
Een prachtige matte zwarte kleur aan uw gevel die gelijkertijd bescherming biedt voor het hout? Woodstain VV. Genoeg voor 100 vierkante meter.
Woodstain VV Zweeds Rood is een prachtige rode beits waarmee u uw niet maat-vast timmerwerk kunt kleuren en beschermen. Genoeg voor 25 m2
Met deze beits geeft u uw hout een mooie, grijze, verweerde look. Perfect voor niet maatvast timmerwerk en al het ander soort hout. Genoeg voor rond de 100 m2
Met deze kopse Sealer kunt u kopse kanten en randen makkelijk afwerken. Goed overschilderbaar.
€35,95
Kopen
Utrecht is een zeer populaire transparante kleur bij beits van Teknos drywood (woodstain VV). Verkrijgbaar in Mat en mat, perfect voor gevelbekleding van hout.
Wilt u uw gevel, tuinhuis, schuur of andere niet-maatvast timmerwerk bewerken in de kleur? Woodstain VV wit beschermt en decoreert tegelijkertijd!
Met deze beits voor gevelbekleding in de kleur zwart kunt u uw gevel beschermen en prachtig zwart kleuren. Teknos Drywood is het beste merk op de markt.
Teknos drywood in de kleur "Groningen" (D764) is perfecte beits voor houten gevelbekleding. In dit geval kijkt u naar de matte variant.
Woodstain VV is de best beschermende en mooist kleuren beits voor gevelbekleding! Genoeg voor wel 200 vierkante meter.
De Woodstain VV van Teknos drywood is onze beits met de hoogste kwaliteit. In prachtige transparante kleuren zoals de "Amsterdam" D761 mat.
Teknos Drywood

Woodstain VV Wit 20 Liter

Voor het behandelen van uw gevelbekleding en ander niet-maatvast timmerwerk gebruikt u deze witte beits. Goed voor 200 vierkante meter.
Woodstain VV Zweeds Rood is een prachtige rode beits waarmee u uw niet maat-vast timmerwerk kunt kleuren en beschermen. Genoeg voor 100 m2
Teknos Drywood - Woodstain VV 'Zwolle' (D769) is een beits voor gevelbekleding in een prachtige transparante kleur. Mogelijk in mat en zijdeglans!
Woodstain VV "Maastricht" (D768) is een gevelbekleding beits in een prachtige kleur. Transparant en verkrijgbaar in mat en zijdeglans. Teknos Drywood.
De perfecte beits voor gevelbekleding in een transparante kleur (D763) vernoemd naar Den Haag. Hoogwaardige tuinbeits van Teknos Drywood
Perfecte beits voor gevelbekleding en ander niet-maatvast timmerwerk in een prachtige Zwartgrijze kleur. Beschermd en verfraaid. Goed voor 25 m2.
Woodstain vv in de kleur Eindhoven (D766) is een prachtige transparante beits perfect voor gevelbekleding en ander tuinhout. Verkrijgbaar in mat en zijdeglans.
De Woodstain VV van Teknos drywood is onze beits met de hoogste kwaliteit. In prachtige transparante kleuren zoals de "Amsterdam" D761 zijdeglans.

Gevelbekleding behandelen

 

Wilt u uw gevelbekleding mooi houden of mooi maken? Met deze producten kunt u uw houten gevel beschermen tegen zonlicht en regen. Tegelijkertijd kunt u met een aantal producten uw hout een andere kleur geven. Er bestaan zowel transparante als dekkende opties voor het behandelen van gevelbekleding. Ook voor Red Cedar hebben wij goede opties ter bewerking. Wanneer u er voor kiest om uw hout niet te behandelen met één van deze producten, wordt het hout snel lelijk en kan het gaan rotten. Aangezien veel soorten hout niet goedkoop zijn als gevelbekleding, is dit natuurlijk ontzettend zonde. 

 

Teknos Drywood - Woodstain VV

Om de juiste oplossing voor uw gevel te kunnen bieden, hebben wij de handen in één geslagen met Teknos Drywood. Teknos is één van de grootste Europese leveranciers in dergelijke producten. De Woodstain is water gedragen en daardoor beter voor het milieu. De producten zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren, zowel dekkend als transparant hebben wij een oplossing voor u. Op deze pagina vindt u zowel gevelbeits transparant als gevelbeits dekkend

Vergrijzers voor gevelbekleding

Om een oneffen vergrijzing te voorkomen en gelijk een mooie vergrijsde look te realiseren, zijn er speciale vergrijzers voor gevelbekleding. Dit is eigenlijk gewoon beits met een prachtige vergrijsde kleur. Dit is zeer populair bij houten gevels. Zo hoeft u het vergrijzingsproces niet af te wachten en krijgt u gelijk een mooie en vooral ook egaal vegrijsde gevel. Bij vergrijzing is het probleem namelijk vaak dat het vergrijzen niet mooi egaal plaats vindt. Dit probleem neemt u weg door het hout te behandelen met een vergrijzer van bijvoorbeeld Teknos Drywood.

Beits of olie?

Naast beitsen, kunt u er ook voor kiezen om te behandelen met olie. Dit kan zeker een goed idee zijn bij houtsoorten als Red Cedar en Ayous. Deze houtsoorten hebben de eigenschap dat ze soms willen gaan bloeden. Dit zorgt voor lelijke vlekken. Het is dan van belang om een open systeem te gebruiken om dit te voorkomen. Dit betekent dat het slim is om geen systeem te gebruiken dat een laag aanbrengt op het hout. Een olie is dan de perfecte oplossing.

 

Voor de beste behandeling behandeld u gezaagde kopse kanten met een speciale kopse sealer. Zo voorkomt u dat water vanaf de kopse kanten toch nog voor problemen kan gaan zorgen. Zeker bij gezaagde delen is dit van belang. Zonder kopse sealer kan het water zorgen voor problemen als rot en schimmel in het hout. 

 

Let op: er blijft bij geïmpregneerd hout en Red Cedar hout een klein risico bestaan dat het gaat bloeden. Wij adviseren altijd om eerst op een extra plank de beits te testen. Het gebruiken van een olie kan dan ook een oplossing zijn!

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »