8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Dekkende beits voor gevelbekleding

Teknos Drywood Woodstain VV Antraciet 10 Liter
€323,95
Teknos Drywood Woodstain VV Antraciet 20 Liter
€623,95
Teknos Drywood Woodstain VV Wit 10 Liter
Teknos Drywood

Woodstain VV Wit 10 Liter

€323,95
Teknos Drywood Woodstain VV Wit 2,5 Liter
€84,95
Teknos Drywood Woodstain VV Wit 20 Liter
Teknos Drywood

Woodstain VV Wit 20 Liter

€623,95
Teknos Drywood Woodstain VV Zwart  10 Liter
€323,95
Teknos Drywood Woodstain VV Zwart 20 Liter
€623,95
Teknos Drywood Woodstain VV Zweeds Rood 10 Liter
€323,95
Teknos Drywood Woodstain VV Zweeds Rood 20 Liter
€623,95

Dekkende beits voor gevels

 

Op deze pagina vindt u al onze dekkende oplossingen voor het behandelen van gevelbekleding. Gevelbekleding verliest snel kleur en kan lelijk worden wanneer u deze niet behandeld. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar goede beitsen om uw gevelbekleding te behandelen. Let op, dit gaat om houten gevelbekleding. Waarschijnlijk de beste optie op dit gebied zijn de Woodstains van Teknos Drywood. Met deze beitsen kunt u uw gevel elke kleur geven die u maar wilt. Tegelijkertijd beschermt de beits uw houten gevel tegen krommen, verkleuring, rot, schimmel en meer!

 

Kleuren

Teknos Drywood kan vrijwel alle RAL-kleuren aanleveren en heeft een enorme kaart met transparante kleuren. Alle producten die u hier vindt zijn van een zeer hoge kwaliteit. U kunt bij elke kleur kiezen uit mat of zijdeglans. Kunt u uw kleur niet vinden op de kleurkaart of tussen de beschikbare RAL-kleuren? Geen paniek! Neem even contact op met onze klantenservice, wij kunnen veel kleuren op maat laten maken! Wij zullen dan gelijk kijken of ook uw kleur mogelijk is. 

Woodstain VV in alle kleuren - zelf kiezen

 

Gebruiken

Wij adviseren om het behandelen van gevels altijd met extra aandacht te doen. Het is belangrijk om het hout goed en rondom te behandelen voor de maximale bescherming. Zo zorgt vocht niet meer voor kromtrekken, schimmel, rot en voorkomt u ook nog eens snelle verkleuring. U brengt vrijwel altijd meerdere lagen aan. Lees altijd goed de informatie die wij geven bij een product en lees goed het etiket dat op het blik beits of olie zit. Het aanbrengen kan gewoon gedaan worden met een kwast of met een verfroller. Let wel altijd even goed op de temperatuur. Onder de 13 graden is het niet verstandig om te gaan beitsen. Onder de 10 graden raden wij het zelfs volledig af. Zorg ook dat u een droge dag kiest zodat het hout goed kan gaan drogen! 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »