8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Kopse Sealers

Teknos Drywood Drywood Kopse Sealer Wit 1 Liter
€35,95

Kopse Sealers zijn ontzettend belangrijk voor het onderhoud van uw houten timmerwerk. Wanneer u een constructie bouwt met gezaagde delen, dan zijn dit zwakke plekken voor het hout. Daar waar gezaagd is trekt vocht gemakkelijk in het hout. Wanneer vocht eenmaal in het hout is getrokken kan het zorgen voor grote problemen. Er kunnen schimmels ontstaan, het hout kan gaan rotten en ga zo maar door. Bij Beitz hebben wij echter een oplossing.

 

Door een Kopse Sealer te gebruiken sluit u de kopse kanten en waar nodig ook zijkanten, af. Hierdoor trekt er geen vocht meer in het hout. Dit voorkomt dat planken en palen krom gaan trekken, schimmel, rot en algen. Het is ontzettend belangrijk om uw hout rondom goed te behandelen met een beits. Deze kopse sealer geldt als een extra bescherming aan de kopse kanten en zijkanten van bijvoorbeeld plaatmateriaal. Omdat de kopse kant doorgaans niet zichtbaar is, kunt u het beste gewoon een witte of transparante kopse sealer nemen. Deze zijn uiteraard overschilderbaar. 

 

Kopse Sealers worden veel verkocht in combinatie met beits voor gevelbekleding, tuinhuis beits en gewone tuinbeits

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »