8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Complete sets speciaal voor beitsen en verven buiten

Met onze complete schildersets heeft u alle schildersbenodigdheden die u nodig heeft bij het verven of beitsen van uw tuinhout. Het pakket bestaat uit 2 hoogwaardige rollers, een beugel waar de rollers aan kunnen, een platte kwast die in het speciaal goed is voor beitsen en verven van hout en een verfbak. Met deze set heeft u in één klap alles wat u nodig heeft voor het aanbrengen van uw beits of verf. Alle onderdelen zijn van goede kwaliteit en voordeliger dan wanneer u de onderdelen los koopt. De set bevat nog geen handschoenen, iets wat wij wel altijd aanraden om er bij te kopen. 

 

Overige artikelen die handig zouden kunnen zijn bij uw klus zijn een blokkwast en/of een patentkwast. De blokkwast is specifiek handig bij het verven van grote (rechte) oppervlakten. De patentkwast is juist het tegenovergestelde. Deze is namelijk handig voor het schilderen van kleinere oppervlakten en moeilijk bereikbare hoeken, nerven etc. Deze producten vindt u onder het kopje kwasten.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »