8,9 gebaseerd op 109 klant beoordelingen

Patentkwasten, Platte Kwasten en Blokkwasten

Van alle toebehoren die wij van Beitz aanbieden, zijn kwasten waarschijnlijk wel de belangrijksten. Wij willen graag gemak bieden aan al onze klanten. Daarom leek het ons wel zo handig dat de u naast verf, ook gelijk een kwast kunt bestellen bij ons. Om aan zo veel mogelijk mensen hun wensen te voldoen hebben wij van elk type kwast twee varianten toe gevoegd aan onze webshop. Een professionele en een wegwerp variant. 

U vindt op deze pagina verschillende soorten kwasten. Populair bij het beitsen zijn de blokkwast, ook wel blokwitter voor grote oppervlakten. Daarnaast zijn voor middengrote oppervlakten de platte kwasten erg populair. Ten slotte bieden wij ook nog patentkwasten aan. Deze kwasten zijn cruciaal bij het schilderen van hout constructies met moeilijk bereikbare hoekjes en dergelijke. Daar komt u met een patentkwast gemakkelijk bij. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »