8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Klantenservice

Wij staan onze klanten altijd graag te woord. U kunt bij ons terecht met vragen of onduidelijkheden. Wij vinden het leuk om onze klanten te voorzien van nuttige informatie. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier rechts in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Zo kunt u zich snel bezig houden met wat belangrijk is, het beschermen van uw tuinhout! 

Wilt u graag weten welke product het beste past bij uw houtsoort? Hoe u uw product het beste kunt aanbrengen of welk product wij zouden adviseren voor uw specifieke klus? Wees niet bang om het te vragen! Veel van de vragen worden ook beantwoord in onze Youtube video's. Wij proberen zoveel mogelijk klussen voor te doen en hier een video van te maken. Zo maken wij uw klus nog gemakkelijker! 

 

Andere manieren om ons te bereiken zijn door te bellen of door te mailen! Onze klantenservice is geopend van 9:00 tot 17:00. U kunt ons alles vragen, van status van uw bestelling tot informatie over een specifiek product. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van alle mogelijke informatie. 

Mailen kan natuurlijk ook altijd via [email protected]

Emdenweg 3A
9723TA Groningen

M: [email protected]
T: 050-2115633

 

 

1. Bezorging
2. Service
3. Betalen
4. Retourneren
5. Productvragen

Neem contact op

* Verplichte velden
Verstuur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »