8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Over Beitz

 

Beitz is dé specialist in tuinbeits, olie en verf voor op hout. Ons specialisme zit met name in verf voor op hout buitenshuis. Door ervaring in de online handel van hout weet het personeel van Beitz veel over het belang van goed 

onderhoud voor hout buiten. In de verkoop van hout ontdekten wij dat veel mensen het belang van behandelen niet inzien. Dit zorgt er voor dat hout een kortere levensduur heeft en dus snel vervangen moet worden. Dit vinden wij ontzettend zonde, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu.

 

 

Daarom zijn wij aan de slag gegaan met deze webshop. Hier verkopen wij zowel verschillende A-merken (Cetabever, Woca, Koopmans) als ons eigen merk: Beitz. Ons eigen merk is samengesteld met de beste leveranciers en fabrikanten van Europa. Dit maakt dat ons huismerk niet onder doet qua kwaliteit van de A-merken die u op onze website vindt voor een zeer goede prijs! 

Vanuit Groningen verzenden wij onze artikelen door heel Nederland en België. Dit doen wij via PostNL. Hierdoor kunnen wij snelle leveringen garanderen. Dit is wel zo fijn, want dan kunt u zo snel mogelijk aan de slag!

 

 

Volg ons op social media: op Facebook, Youtube en LinkedIn! Hier plaatsen wij leuke video's en foto's op het gebied van beits, olie en tuinonderhoud!

 

Assortiment

Bij Beitz zijn wij steeds bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Zo vindt u op onze website naast artikelen als tuinbeits en hardhoutolie / zachthoutolie  ook artikelen voor binnen zoals behandeling voor vloeren. Verder vindt u ook verschillende handige artikelen die aanverwant zijn aan beits zoals houtreinigers, kopse sealers, kwasten en meer! Elk jaar proberen wij dit assortiment uit te breiden en voegen wij artikelen toe. Hierbij nemen wij de feedback van onze klanten graag mee! Mocht u iets missen in ons assortiment, laat het dan even weten en wellicht kunnen we hier achteraan gaan. Overige artikelen die u in onze website vindt zijn teer, gevelbekleding beits en bijvoorbeeld steigerhout beits.

 

Groen en duurzaam!

Bij Beitz zijn wij ons bewust van het milieu en de impact die de industrie hier op kan hebben. Daarom proberen wij altijd rekening te houden met duurzaamheid en groen ondernemen. Om te beginnen is het behandelen van uw hout verstandig omdat het er voor zorgt dat het hout jaren langer mee kan gaan. Dit is op lange termijn natuurlijk super duurzaam! Daarnaast verkiezen wij verf, olie en beits met natuurlijke stoffen boven chemische stoffen. Wij selecteren onze leveranciers op de manier van produceren en verkopen zo min mogelijk artikelen op terpentine basis. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen voor een gezonde planeet. Wilt u nou bewust een aankoop doen op dit gebied? Kies dan voor een watergedragen beits of olie. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »