Sluiten

Disclaimer

 

  • Beitz.nl is niet aansprakelijk indien er sprake is van 'kennelijke' (type-)fouten. 
  • Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van Beitz.nl , waaronder begrepen de teksten en afbeeldingen, behoren toe aan Beitz.nl, en worden uitdrukkelijk voorbehouden. Niets mag van Beitz.nl  worden verveelvoudigd op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Beitz.nl
  • Alle rechten zijn voorbehouden aan Beitz.nl, tenzij anders vermeld.
  • Beitz aanvaardt geen frames van Beitz.nl binnen andere websites of applicaties.

 

 

Copyright

  • Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. De informatie op deze site is afkomstig van Beitz.nl. Op alle informatie rust copyright en de intellectuele eigendomsrechten op de gegevens berusten bij Beitz.nl en/of de partners. Het is niet toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Beitz.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden, beschikbaar te stellen op een netwerk of op andere wijze te (her)verspreiden.

 

 

Foto's

  • Let op, op ALLE foto's die u op de website van Beitz en partners terugvindt, berusten Copyrights. Wij treden op tegen diefstal (online en offline) van onze foto's waarbij de (juridische) kosten volledig voor uw rekening zijn met terugwerkende kracht voor een boete van 100 euro x het aantal dagen waarin u in overtreding bent. 
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »