Sluiten

Verzenden & retourneren

Bezorgen

Geen gedoe meer met zware potten verf en olie. Wij bezorgen uw bestelling gewoon bij u thuis! Dat doen wij ook nog eens razendsnel. Voor 22:00 besteld, is morgen in huis, tenzij anders aangegeven. Zo kunt u meteen aan de slag! Bij bestellingen in op zaterdag en zondag heeft u de bestelling op maandag in huis. De bezorging wordt gedaan met PostNL. De producten worden voor verzending altijd gecontroleerd op beschadiging. Is er toch iets mis gegaan bij de verzending? Dan helpen wij u zo snel mogelijk weer op weg. Bent u niet tevreden over het product of is deze beschadigd geleverd? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u waarschijnlijk vragen naar foto's, maak deze dus vast zodat wij u het snelste kunnen helpen. De bezorgtijd gaat in vanaf het moment dat u heeft betaald. 

Let op: Wij leveren ook op zaterdag! Vrijdag voor 22:00 besteld? Zaterdag al in huis!

 

Bezorgkosten

Zowel levering in België als in Nederland is gratis bij bedragen boven de 50 euro. Daaronder betaald u in Nederland €4,95 en in België €6,95

 

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (zie onder), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als u een product retour stuurt waardoor het totale orderbedrag onder het drempelbedrag voor gratis verzending komt te liggen, mogen met terugwerkende kracht de verzendkosten in rekening worden gebracht.

Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden:

  • kosten voor beschadigingen (door verwerking / montage) zijn voor de consument
  • voorzien van aangehechte labels en stickers indien redelijkerwijs mogelijk
  • indien artikelen niet speciaal voor u op maat of op kleur gemaakt zijn
  • niet snel kan bederven 
  • stevig verpakt (bubbeltjesfolie en samengebundeld)
  • voorzien van zo volledig mogelijk ingevuld retourformulier (zie hieronder)

U kunt het artikel uitsluitend retourneren naar ons MAGAZIJN-adres (Beitz - Emdenweg 3a, 9723 TA Groningen). De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer (deels) kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. Zorg daarom altijd voor een verzendbewijs. Print het Europees retourformulier (zie hieronder). Dit formulier graag ingevuld toevoegen aan uw retourzending. De retourkosten bedragen ongeveer 50 euro per palletplaats (Europallet formaat) afhankelijk van de gekozen transporteur (bijvoorbeeld DHL Cargo). 

  • Wij vragen u te streven naar de producten ongebruikt te laten en -indien mogelijk - originele onbeschadigde verpakking.

 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Modelformulier voor herroeping

Download uw retourformulier hier

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »