8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Basis- of toplaag
Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Dekkende beits voor tuinhout in verschillende kleuren

Dekkende beits voor tuinhout in verschillende kleuren

De beitsen in onze webshop zijn te verdelen in twee groepen: transparant en dekkend. Bij transparante beits is de nerf en de structuur van het hout nog zichtbaar. Er kan als het ware door de beits heen gekeken worden naar de plank. Bij dekkende beits is dit niet het geval. Populaire kleuren bij dekkende beits zijn onder andere: zwart, groen, antraciet en zweedsrood. Echter zijn er natuurlijk nog veel meer kleuren te vinden. 

Woodstain vv van Teknos Drywood

Een veel verkochte dekkende beits is de Woodstain VV van teknos drywood. Deze is te vinden onder het kopje gevelbeits. Dekkende gevelbeits is te verkrijgen in alle RAL-kleuren. U kunt dus zelf een ral-kleur aanleveren. Daarnaast zijn er nog een aantal standaar kleuren te verkrijgen uit de kleurkaart van Teknos Drywood. De beits wordt vooral gebruikt voor gevels maar is ook prima te gebruiken op andere houten ondergronden zoals schuren, tuinhuizen en meer! Woodstain werd voorheen enkel gebruikt bij professionele bouwprojecten maar wordt nu ook door ons aangeboden aan de consument. 

Beitz superdekkende tuinbeits

Van ons eigen merk Beitz zijn ook verschillende dekkende beitsen te verkrijgen. Deze beitsen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn makkelijk aan te brengen. schuren is van te voren niet nodig en de beits gaat jaren lang mee. Ook goed te gebruiken op beton en steen! De bescherming van deze beits is maximaal. Het is een watergedragen beits en daardoor minder slecht voor het milieu. 

 

Koopmans Perkoleum

Een zeer bekkende dekkende beits is de Perkoleum van Koopmans. Deze is te verkrijgen in hoogglans en zijdeglans. U kunt uit veel verschillende kleuren kiezen. Perkoleum is overigens ook te verkrijgen in een aantal transparante kleuren. Koopmans Perkoleum wordt het meeste gebruikt bij schuren, tuinhuizen en blokhutten maar kan ook prima voor andere klussen gebruikt worden! U bestelt uw perkoleum natuurlijk gewoon bij Beitz voor een scherpe prijs! 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »