8,9 gebaseerd op 109 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Beits voor op Lariks Douglas

Beits voor op Lariks Douglas

 

Op deze pagina vindt u verschillende soorten beits voor op Lariks Douglas. Deze beits noemen wij bij Beitz ook wel Douglas beits. Eigenlijk zijn dit de beitsen die zeer geschikt zijn voor alle soorten zachthout. Houtsoorten waar deze beitsen op gebruikt worden zijn lariks, douglas, grenen en bijvoorbeeld vuren. Zoals altijd bij Beitz, heeft u de keuze uit allerlei verschillende kleuren. Deze kleuren kunnen zowel transparant als dekkend zijn. 

Transparant vs dekkend

Het verschil tussen transparant en dekkend zit hem in doorzichtigheid van de verf. Bij transparante beits kunt u door de kleur heen kijken en de originele structuur van het hout goed blijven zien. Transparant betekent echter niet altijd kleurloos. Vooral originele houtkleuren zijn erg populair bij transparante beitsen. Denk hierbij aan teak, grenen of lariks. De populairste kleur is waarschijnlijk onze eigen douglas beits in douglas kleur. Deze kleur wordt ook wel golden douglas genoemd en geeft een prachtig resultaat!

Een dekkende kleur zorgt er voor dat de ondergrond niet meer zichtbaar is. Doorgaans biedt een dekkende kleur net iets meer bescherming dan een transparante beits. Ook gaat een dekkende beits langer mee. Wat u kiest, hangt vooral af van persoonlijke smaak en voorkeur. 

Zijdeglans, hoogglans of mat

Daarnaast is de glansgraad erg belangrijk. Hoogglans glimt wanneer de zon er op schijnt. Zijdeglans doet dit ook wel maar een stuk minder. Mat glanst helemaal niet. Ook hier geldt natuurlijk dat de keuze die u maakt met name afhangt van persoonlijke smaak. De laatste jaren is vooral mat erg populair. Echter verschilt dit weer per kleur. 

Merken

Op deze pagina vindt u verschillende merken. Denk hierbij aan merken als Cetabever, Koopmans, Teknos Drywood en meer! Alleen de beste kwaliteit is te vinden in onze webshop. Naast deze bekende A-merken vindt u ook ons vrij nieuwe eigen merk: Beitz. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »