8,9 gebaseerd op 109 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Basis- of toplaag
Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Beits voor op Lariks Douglas

Beits voor op Lariks hout

 

Op deze pagina vindt u de beste beitsen voor op lariks hout. Deze beitsen zijn uitermate geschikt voor alle soorten zachthout en dus ook lariks hout. Zoals altijd, bieden wij allerlei verschillende kleuren aan! Deze kleuren zijn op te delen in twee groepen: transparant en dekkend. Wij adviseren altijd om Lariks te behandelen met een goede beits of olie. Dit zorgt er namelijk voor dat het hout vele jaren langer mee kan gaan dan wanneer u het onbehandeld laat. Beits werkt vochtregulerend of vochtwerend. In beide gevallen voorkomt dat schimmel, rot en andere problemen. 

 

Transparant of dekkend

Om te beginnen dient u een keuze te maken in transparant of dekkend. Bij transparante beits blijft de structuur van het hout zichtbaar. Dit geeft een wat meer natuurlijke uitstraling. De populairste transparante kleuren zijn houtkleuren zoals grenen, lariks of bijvoorbeeld teak. Olie is altijd transparant. Bij een goede transparante beits ziet men bijna niet dat het gebeitst is maar lijkt het gewoon alsof de originele kleur van het hout is veranderd.

Bij een dekkende kleur is het niet meer mogelijk om door de beits heen te kijken. Het zit er als het ware als een laag op. Dekkende kleuren gaan doorgaans langer mee en bieden net even wat extra bescherming. Welke kleur u kiest is volledig afhankelijk van uw voorkeur. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »