8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Beits voor op de houten schutting

Schutting beits kopen

 

Heeft u een houten schutting in de tuin? Behandel deze dan met een goede beits of een olie. Er zijn twee belangrijke redenen om dit altijd te doen! U hoeft het in ieder geval niet te laten omdat het te moeilijk zou zijn. Iedereen kan het namelijk gewoon zelf doen met een kwast of een roller!

Bescherming

Ten eerste is tuinbeits belangrijk omdat het bescherming biedt aan uw schutting. Dankzij pigmenten en vochtregulatie zorgt beits er voor dat het hout langer mooi blijft en vooral ook langer sterk en bruikbaar blijft. Vocht is namelijk de grootste vijand van al het hout in de tuin. Het trekt tot diep in het hout en zorgt dan voor schimmel en houtrot van binnenuit. Het resultaat is zacht hout, kapot hout en lelijk hout met groene aanslag. Dankzij een goede schutting beits trekt het water niet meer zo makkelijk in het hout en zorgt het dus ook niet meer zo snel voor de bovengenoemde problemen.

De pigmenten voorkomen dat het hout lelijke kleuren krijgt. Hout vergrijst namelijk na verloop van tijd. Dit vinden veel mensen lelijk. Door een tuinbeits aan te brengen, brengt u ook pigmenten aan die beschermen tegen de zon en verkleuring.

 

Decoratie

Daarnaast is decoratie natuurlijk ook erg belangrijk. Met een mooie gekleurde tuinbeits geeft u uw schutting een kleur na keuze. Dit kan een transparante kleur zijn maar ook dekkend. Een transparante beits behoudt de structuur van het hout. Na behandeling blijven de nerven mooi zichtbaar. Bij dekkende beitsen is dit niet het geval. Het is natuurlijk net wat u zelf mooi vindt. Populaire kleuren zijn zwart, groen, traditionele houtkleuren en antraciet. Wie hout heeft in de tuin, wil dit natuurlijk zo mooi mogelijk maken. Dit kan met een goede tuinbeits! 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »