8,9 gebaseerd op 175 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Steen en Beton - Beits, grondverf en hechters voor steen en beton

Steen en Beton - Beits, grondverf en hechters voor steen en beton

 

Wanneer u betonpalen, tegels of ander stenen en betonnen ondergronden in de tuin heeft, wilt u deze natuurlijk mooi houden. Op deze pagina vindt u een aantal producten voor het onderhouden en renoveren van uw beton en steen. Zo vindt u binnen deze categorie bijvoorbeeld de tuinbeitsen van Beitz. Dit is ons eigen merk. De superdekkende tuinbeitsen zijn ook te gebruiken op betonpalen! Vooral de kleuren Zwart, antraciet en kleurloos zijn dan populair. Daarnaast vindt u ook een aantal grondverven en onderlagen die u kunt afschilderen met de meeste muurverven. Ook vindt u hier muurverf van OAF die te gebruiken is op wanden, muren, plafond, platen en meer voor binnen en buiten!

 

Superdekkende tuinbeits van Beitz

Om te beginnen vindt u hier onze eigen tuinbeits. Superdekkende tuinbeits van Beitz is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het product wordt vooral gebruikt bij het behandelen van tuinhout zoals schuttingen, overkappingen, tuinhuizen, gevels enzovoort. Wat veel mensen niet weten, is dat het product ook uitermate geschikt is voor het behandelen van beton en steen. Met name bij betonpalen is het slim om te behandelen met onze eigen superdekkende tuinbeits! Hierbij zijn dan met name de kleuren transparant, zwart en antraciet populair. 

 

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »