8,9 gebaseerd op 109 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Basis- of toplaag
Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Beits en verf voor uw blokhut of tuinhuis

Een prachtige transparante beits in een Zweeds rode kleur. Ook goed te gebruiken als onderlaag bij dekkende beits.
Deze transparante beits werkt als basislaag voor dekkende beitsen geschikt voor tuinhuizen, blokhutten en schuren.
Transparante beits voor blokhut en tuinhuis in de kleur teak. Ook perfect als onderlaag voor dekkende tuinhuis en blokhut beitsen.
Prachtig beits in een rustiek eiken kleur. Ook perfect te gebruiken als onderlaag voor dekkende tuinhuis en blokhut beits!
Transparante Beitz in de kleur pine grenen. Biedt goede bescherming en kan als onderlaag dienen bij dekkende beits.
Met deze transparante beits krijgt uw tuinhuis of blokhut een prachtige noten kleur. Is ook perfect te gebruiken als basislaag voor dekkende tuinhuis en blokhut beitsen
Een prachtige transparante beits in de kleur mahonie. Biedt maximale bescherming en is ook te gebruiken als grondverf voor dekkende beitsen
Een lichteiken transparante beits. Zowel te gebruiken als onderlaag en individuele laag. Goed voor 15 vierkante meter.
Deze transparante, kleurloze beits beschermt 15 vierkante meter van uw blokhut of tuinhuis, ook perfect als onderlaag voor onze dekkende beitsen!
Deze transparante beits in de kleur kastanje is genoeg voor 15 vierkante meter oppervlakte. Ideaal voor blokhutten en tuinhuizen, ook perfect als onderlaag van dekkende beits
Transparante beits in de kleur grenen, mooi en zeer beschermend van zichzelf maar nog beter als onderlaag voor dekkende beits voor tuinhuizen en blokhutten
Deze transparante basislaag in de kleur ebben beschermt uw hout en kan dienen als onderlaag voor een dekkende beits
Deze dennengroene transparante beits is goed als onderlaag voor een dekkende beits maar kan ook als zeer goede beits op zich fungeren
Prachtig antraciet grijze pantserbeits van Rambo. Voor het behandelen van uw schuur of tuinhuis. sterk beschermende beits, goedkoop bestellen!
Speciale beits voor het behandelen van schuren en tuinhuizen van het topmerk Rambo. Bestel pantserbeits voor uw schuur of tuinhuis snel en goedkoop bij Beitz!
€22,95
Kopen
Rambo pantserbeits antraciet grijs is de populairste kleur beits voor schuren en tuinhuizen van Rambo. Hoge kwaliteit en zeer makkelijk in gebruik!
€22,95
Kopen
Zwarte zijdeglans beits voor buitenhout. Elastisch, vochtregulerend en heeft een prachtige kleur! Makkelijk te gebruiken. 15 m2 per liter!
Zwarte hoogglanzende beits voor buitenhout. Elastisch, vochtregulerend en heeft een prachtige kleur! Makkelijk te gebruiken. 15 m2 per liter!
Hoogglanzende tuinbeits voor al uw houtwerk. Transparant in de mooiste houtkleuren. Duurzam, sterk beschermend en makkelijk aan te brengen! Perkoleum 2,5 liter transparant.
Zijdeglanzende perkoleum van Koopmans voor het onderhouden en behandelen van tuinhout in de mooiste transparante kleuren! Hoog rendement en zeer duurzaam.
€24,99
Kopen
Hoogglanzende tuinbeits voor al uw houtwerk. Transparant in de mooiste houtkleuren. Duurzam, sterk beschermend en makkelijk aan te brengen! Perkoleum 2,5 liter transparant.
Perkoleum is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hier vindt u alle kleuren in Hoogglans. Ook verkrijgbaar in zijdeglans. In blik van 0,75 Liter.
€24,99
Kopen

Tuinhuis & Blokhut beits

 

Op deze pagina vindt u al onze beits die speciaal zijn gemaakt voor tuinhuizen, blokhutten, schuren en andere dergelijke houten constructies. De beitsen zijn te onderscheiden in twee groepen: Basislagen en toplagen. 

 

Basislagen

BasislagenZijn in een keer aan te brengen op het hout. Deze kunnen dienen als individuele bescherming van uw hout. Deze basislagen zijn transparant met een bepaalde kleur zoals eiken, zilvergrijs, roomwit en meer. U kunt er echter ook voor kiezen om deze beits als onderlaag te gebruiken voor een nog sterkere toplaag. 

 

Toplagen

ToplagenDeze toplagen bestaan uit dekkend beits in verschillende kleuren. Deze toplagen kunnen echter niet direct aangebracht worden op het hout. Hiervoor is een onderlaag, of basislaag, nodig. Nadat een basislaag is aangebracht kan de toplaag aangebracht worden. Wij adviseren u altijd om uw tuinhuis of blokhut af te werken met een dergelijke toplaag. Zo is uw hout maximaal beschermt, verlengt u de levensduur van uw tuinverblijf en verlaagt u uw onderhoudskosten. 

 

Waarom beitsen met tuinhuis beits?

Een tuinhuis is mooi, maar dit moet natuurlijk ook zo blijven! Daarom is het belangrijk om uw blokhut of tuinhuis te behandelen met een goede beits. Zoals u hier boven kunt lezen kunt u dit doen met een transparante beits (redelijke bescherming) of een dekkende beits (maximale bescherming). De beits zorgt er voor dat uw hout beschermt is tegen problemen als schimmel, houtrot en verkleuring. Een onbehandelde constructie kan snel lelijk worden door de invloeden van het weer en met name door vocht. Beits bestrijdt dit simpelweg. Op lange termijn kan een goede beits zelfs flink geld besparen omdat het hout zoveel langer mee gaat! Naast een goede bescherming is het ook gewoon mooi. Zoals u kunt zien op deze pagina zijn de mooiste kleuren verkrijgbaar die uw tuinhuis of blokhut net even een andere sfeer geven!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »