8,9 gebaseerd op 175 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Basis- of toplaag
Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Basislagen voor blokhutten & tuinhuizen

Deze grondverf dient als onderlaag voor onze blokhut beitsen. Zonder deze grondverf is het niet mogelijk om uw blokhut, schuur of tuinhuis te beitsen met speciale dekkende beits
Rambo pantserbeits antraciet grijs is de populairste kleur beits voor schuren en tuinhuizen van Rambo. Hoge kwaliteit en zeer makkelijk in gebruik!
€22,95
Kopen
Speciale beits voor het behandelen van schuren en tuinhuizen van het topmerk Rambo. Bestel pantserbeits voor uw schuur of tuinhuis snel en goedkoop bij Beitz!
€22,95
Kopen
Prachtig antraciet grijze pantserbeits van Rambo. Voor het behandelen van uw schuur of tuinhuis. sterk beschermende beits, goedkoop bestellen!
Deze dennengroene transparante beits is goed als onderlaag voor een dekkende beits maar kan ook als zeer goede beits op zich fungeren
Deze transparante basislaag in de kleur ebben beschermt uw hout en kan dienen als onderlaag voor een dekkende beits
Transparante beits in de kleur grenen, mooi en zeer beschermend van zichzelf maar nog beter als onderlaag voor dekkende beits voor tuinhuizen en blokhutten
Deze transparante beits in de kleur kastanje is genoeg voor 15 vierkante meter oppervlakte. Ideaal voor blokhutten en tuinhuizen, ook perfect als onderlaag van dekkende beits
Deze transparante, kleurloze beits beschermt 15 vierkante meter van uw blokhut of tuinhuis, ook perfect als onderlaag voor onze dekkende beitsen!
Een lichteiken transparante beits. Zowel te gebruiken als onderlaag en individuele laag. Goed voor 15 vierkante meter.
Een prachtige transparante beits in de kleur mahonie. Biedt maximale bescherming en is ook te gebruiken als grondverf voor dekkende beitsen
Met deze transparante beits krijgt uw tuinhuis of blokhut een prachtige noten kleur. Is ook perfect te gebruiken als basislaag voor dekkende tuinhuis en blokhut beitsen
Transparante Beitz in de kleur pine grenen. Biedt goede bescherming en kan als onderlaag dienen bij dekkende beits.
Prachtig beits in een rustiek eiken kleur. Ook perfect te gebruiken als onderlaag voor dekkende tuinhuis en blokhut beits!
Transparante beits voor blokhut en tuinhuis in de kleur teak. Ook perfect als onderlaag voor dekkende tuinhuis en blokhut beitsen.
Deze transparante beits werkt als basislaag voor dekkende beitsen geschikt voor tuinhuizen, blokhutten en schuren.
Een prachtige transparante beits in een Zweeds rode kleur. Ook goed te gebruiken als onderlaag bij dekkende beits.

Transparante basislagen

 

Wanneer u uw tuinhuis, blokhut of ander tuinverblijf wilt voorzien van mooie, gekleurde, beits, dan kiest u natuurlijk voor een mooie tuinhuis beits. Echter is het belangrijk dat u eerst een basislaag aanbrengt. Deze basislaag zorgt voor bescherming van uw hout en zorgt er tegelijkertijd voor dat uw dekkende beits goed hecht op het hout. 

Alle producten die u hier ziet zijn bruikbaar als onderlaag. Wanneer u één van de transparante kleuren kiest, kies dan voor de kleur die het dichtste bij de kleur van de toplaag ligt voor het mooiste resultaat. 

De transparante kleuren kunnen ook aangebracht worden zonder toplaag, de bescherming is dan minder optimaal maar veel mensen vinden het mooier omdat het de originele structuur van het hout bewaard en als nog mooie kleuren kan geven! Het gebruiken van een toplaag is dus een afweging tussen bescherming en persoonlijke smaak. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »