8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Koopmans Perkoleum voor blokhutten en tuinhuizen

Koopmans Perkoleum

 

Perkoleum van Koopmans is een beits die gebruikt kan worden op vrijwel alle houtsoorten en alle houten constructies in uw tuin. Echter is de beits vooral populair bij tuinhuizen en blokhutten. De beits heeft namelijk een perfecte hechting en een hoog rendement. Daarnaast is Perkoleum verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Veel van deze kleuren zijn typische kleuren voor tuinhuizen en blokhutten

Na behandeling is het hout enorm verduurzaamd. Dit komt omdat Perkoleum een beits is die voor veel bescherming zorgt. Door middel van vochtregulatie worden problemen als schimmel en houtrot voorkomen. Dit is iets wat erg belangrijk is. Onbehandelde blokhutten en tuinhuizen gaan nou eenmaal veel minder lang mee dan behandelde. 

Er bestaan zowel transparante als dekkende varianten. Perkoleum heeft een groot voordeel dat het altijd een één-potsysteem betreft. U hoeft dus geen grondverf te gebruiken, zoals dit wel nodig is bij dekkende tuinhuis beitsen van Beitz. 

 

Zijdeglans of hoogglans

Bij perkoleum kunt u altijd kiezen uit twee varianten: hoogglans en zijdeglans. Het verschil zit hem in de hoeveelheid glans die zichtbaar is na het aanbrengen. Bij hoogglans heeft u een meer glanzende afwerking dan bij zijdeglans. Welke voor u het beste is, hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeur. Wat u mooi vindt!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »