Filter de resultaten:

Vloer
Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Olie voor vloeren en onderhoudsartikelen

Woca master colour oil Walnoot is de ideale manier om uw vloer te kleuren en te beschermen. Dit blik is genoeg voor 25 tot 37,5 vierkante meter.
Woca master colour oil Walnoot is de ideale manier om uw vloer te kleuren en te beschermen. Dit blik is genoeg voor 10 tot 15 vierkante meter.
Deze Woca olie geeft uw vloer een prachtige diepe grijze kleur en beschermt de houten vloer tegen vocht en vuil. Genoeg voor 10 tot 15 vierkante meter
De Woca Spraymop is ideaal voor het reinigen van vloeren met natuurzeep van Woca. Met een spraymop maakt u uw houten vloer snel schoon.
€49,95
Kopen
Met deze zwarte masterolie van Woca kunt u uw vloer kleuren en tegelijkertijd beschermen. Dit blik is genoeg voor 25 tot 37,5 vierkante meter houten vloer.
Deze kleine pads van 9x15 cm zijn perfect voor het gebruiken van de verschillende Woca producten. U vindt hier 4 verschillende soorten pads.
€2,00
Kopen
Met deze masterolie van woca in een antieke kleur, kleurt en beschermt u elke houten vloer in een handomdraai. Genoeg voor 25 tot 37,5 vierkante meter.
Deze woca masterolie is de perfecte basisbehandeling voor uw witte vloeren. Met dit blik van 5 liter behandeld u ongeveer 40 tot 50 vierkante meter.
Met deze kleine padhouders met handgreep van Woca kunt u gemakkelijk de kleine pads gebruiken voor het boenen en schuren van houten vloeren.
€6,50
Kopen
Deze grote pads van 12x25 cm zijn perfect voor het gebruiken van de verschillende Woca producten. U vindt hier 4 verschillende soorten pads.
€3,50
Kopen
Met deze masterolie van woca in een antieke kleur, kleurt en beschermt u elke houten vloer in een handomdraai. Genoeg voor 10 tot 15 vierkante meter.
€38,95
Kopen
Met deze extra witte masterolie van woca kleurt en beschermd u uw houten vloer in één! Genoeg voor 10 tot 15 vierkante meter vloer.
Met deze Masterolie in de kleur Braziliaans Bruin kleurt u uw vloer en zorgt u tegelijkertijd voor de benodigde bescherming! Bedoeld voor nog niet geoliede vloeren. Genoeg voor 25 tot 37,5 vierkante meter vloer.
Deze kleurolie van Woca in de kleur licht bruin is de perfecte basisbehandeling voor uw vloer. Met deze behandeling kleurt u ook gelijk de vloer in een kleur na keuze, in dit geval licht bruin. Genoeg voor 25 tot 37.5 m2!
Deze kleurolie van Woca in de kleur licht bruin is de perfecte basisbehandeling voor uw vloer. Met deze behandeling kleurt u ook gelijk de vloer in een kleur na keuze, in dit geval licht bruin.
€38,95
Kopen
Met deze Woca masterolie in de kleur naturel behandeld u uw houten vloeren. De olie is snelhardend en beschermt uw vloer voor een lange tijd tegen vlekken en schade!
Behandel uw houten vloeren met deze olie van Woca ter bescherming van uw vloer! Deze fles is genoeg voor 30-40 m2.
€22,95
Kopen
Handige sprayflacon voor witte natuurzeep. Makkelijk in gebruik en bevat 0,75 Liter zeep. Makkelijk te hervullen met onze grotere verpakkingen.
€11,95
Kopen
Met deze grote padhouders met handgreep van Woca kunt u gemakkelijk de kleine pads gebruiken voor het boenen en schuren van houten vloeren.
€12,50
Kopen
Met deze olie biedt u uw houten vloer de perfecte bescherming, tegelijkertijd krijgt uw vloer een prachtige bruine kleur.
Met deze olie biedt u uw houten vloer de perfecte bescherming, tegelijkertijd krijgt uw vloer een prachtige bruine kleur.
Met deze Masterolie in de kleur Braziliaans Bruin kleurt u uw vloer en zorgt u tegelijkertijd voor de benodigde bescherming! Bedoeld voor nog niet geoliede vloeren. Genoeg voor 10 tot 15 vierkante meter vloer.
€38,95
Kopen
De ideale dweil voor het aanbrengen van Woca oliën en zeep. Met een speciale wring functie. Speciaal ontwikkeld voor de producten van Woca.
De Olie Conditioner van Woca in de kleur Naturel kan uw onderhoudsbeurt uitstellen, beschermt uw vloer en zorgt voor een milde reiniging

Vloeren behandelen en beschermen

 

Wij van Beitz zijn dol op hout, en daarom dus óók op houten vloeren. Wij zijn alleen wel dat een goede behandeling van de vloer van levensbelang is. Daarom hebben wij er voor gekozen om naast tuinverf ook vloeroliën te gaan verkopen.

Met Woca hebben wij de handen in één geslagen om een assortiment samen te stellen zodat u gemakkelijk en snel uw vloer kunt beschermen. Zo vindt u op deze pagina Woca Masterolie als basisbehandeling van onbehandelde vloeren. Ook vindt u onderhoudsolie voor vloeren die al eens geolied zijn. Verder vindt u intensiefreinigers, natuurzeep, vlekverwijderaars en neutralizers. Ten slotte vindt u in dit assortiment ook olie conditioners, deze olie geldt als een tussen behandeling voor geoliede vloeren. Naast onderhoudsproducten vindt u hier ook accessoires die helpen bij het verwerken van de verschillende oliën

Basisbehandeling

Wanneer u een vloer heeft gekocht en geplaatst die nog niet behandeld is met een olie, wax of beits, dan is het belangrijk dat u deze gelijk behandelt. Voor deze behandeling hebben wij de Masterolie van Woca. Deze olie beschermt het hout en geeft tegelijkertijd de prachtigste kleuren. Let hier bij wel op: De witte masterolie geeft niet een volledig witte kleur. Maar meer een witte afwerking aan het bruine hout. De olie is makkelijk aan te brengen en gaat lang mee. Vervolgens is het te onderhouden met de verschillende artikelen van Woca die ook op deze website verkrijgbaar zijn!

Onderhoudsolie

De onderhoudsoliën van Woca worden gebruikt om vloeren te behandelen en te onderhouden die al eerder behandeld zijn met een olie. De onderhoudsoliën zijn verkrijgbaar in twee kleuren: naturel en wit. De witte olie wordt vanzelfsprekend gebruikt bij het onderhouden van wit geoliede vloeren en naturel voor de andere vloeren. Naturel is ook verkrijgbaar in handige spuitflacon! De olie kunt u gewoon zelf aanbrengen. Volg dan wel altijd de instructie die u vindt op de pagina van het product.

Olie conditioner

De olie conditioner kunt u zien als een soort tussenbehandeling. Waar onderhoudsolie gebruiken al snel een redelijk grote ingreep is, is de olie conditioner dat niet. Met een behandeling met een olieconditioner wordt de bescherming weer wat verbeterd en de vloer wordt er ook door gereinigd. Met de conditioner wordt groot onderhoud nog even uitgesteld!

Intensiefreiniger

De intensiefreiniger is gebruikt voor grondige reiniging van uw houten vloer. De reiniger is makkelijk te gebruiken en maakt de vloer weer helemaal schoon. De reiniger is ook prima te gebruiken voor het reinigen van ander hout zoals meubels binnen en buiten het huis! De intensiefreiniger wordt vaak gekocht in combinatie met een onderhoudsolie of masterolie. Bij deze producten wordt de reiniger namelijk gebruikt als voorbehandeling voor het beste resultaat. Volg altijd goed de instructiebladen die van de producten te vinden zijn op onze website!

Natuurzeep

De natuurzeep van Woca wordt gebruikt bij de het reinigen en schoonmaken van alle soorten houten vloeren. Ook zorgt de zeep er voor dat er een extra beschermlaagje op uw vloer terecht komt. Dit zorgt er voor dat vervuiling en beschadiging in de toekomst minder snel voor komt. Dit maakt de natuurzeep uniek ten opzichte van andere zepen voor het schoonmaken en dweilen van een vloer. De zeep is het beste aan te brengen met een Swepmop of Spraymop, deze zijn te verkrijgen op onze website onder het kopje vloeren accessoires

Vlekverwijderaars

Onder het kopje vlekverwijderaars vindt u bij ons artikelen die helpen bij het verwijderen van vlekken op houten vloeren. Dit zijn sprays die u gemakkelijk op de vloer spuit en vervolgens kunt u de vlek verwijderen. Lees ook bij vlekverwijderaars altijd goed de gebruiksaanwijzing. De ene moet langer intrekken dan de andere enzovoort. Het is handig om bepaalde vlekverwijderaars altijd in huis te hebben. Voor vlekken geldt namelijk: hoe eerder u ze aanpakt, hoe sneller ze verdwijnen!

 

Accessoires

Voor het behandelen van uw houten vloer met Woca artikelen heeft u in veel gevallen bepaalde accessoires nodig. Zo zijn er pads die u kunt gebruiken bij het inboenen van de verschillende oliën, een handige dweil om de vloer te zepen en een handige wisser met sprayflacon. Ook vindt u houders voor de pads zodat u de pads gemakkelijk kunt gebruiken. De accessoires zijn gemakkelijk direct bij te bestellen! 

 

 

 

 

Lees meer