8,9 gebaseerd op 109 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Vloer
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Intensieve reinigers voor houten vloeren

Deze intensieve reiniger van Woca reinigt uw houten (parket) vloeren grondig! 1 Liter is genoeg voor 125-150 m2!
€20,95
Kopen
De woca intensiefreiniger wordt meestal gebruikt als voorbehandeling voor het gebruiken van een onderhoudsolie of masterolie maar ook voor diepe reinigingsbeurten
€11,95
Kopen
Met deze intensieve reiniger kunt u een vloer diep reinigen. Deze reiniger dient als voorbehandeling bij een Masterolie of onderhoudsolie.
€36,95
Kopen

Intensiefreinigers van Woca worden gebruikt voor de grondige reiniging van houten vloeren in huis. Naast vloeren kan Woca intensiefreiniger ook ingezet worden voor het reinigen van meubels. Ook wordt de reiniger vaak gebruikt voor een behandeling met olie of zeep. De intensiefreiniger lost vet, vuil en zeeplagen gemakkelijk op. Dit doet het zonder de beschermende olielagen te beschadigen die eventueel op de vloer zitten. De reiniger wordt gemengd met water voor gebruik. Vervolgens kan het verwerktworden met een Swepmop, dweil of machine. Met een liter kan tussen de 100 en 200 vierkante meter houten vloer behandeld worden. Op de productpagina's vindt u uitgebreide instructies voor het gebruik van intensieve reinigers. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »