8,9 gebaseerd op 175 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Vloer
Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Onderhoudsolie voor behandelde vloeren

De onderhoudsolie van Woca wordt gebruikt om geoliede vloeren te onderhouden. De kleur naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren en wit voor wit geoliede vloeren. Wanneer u een vloer heeft die in een andere kleur is geolied, kunt u ook de naturel kleur gebruiken. De onderhoudsolie wordt gebruikt voor een afsluitende polijstbehandeling of voor het doorlopende onderhoud van de vloer. De olie kan zowel handmatig aangebracht worden als machinaal. De olie is gemakkelijk in gebruik. Lees bij het gebruik wel goed de instructiebladen door. De olie is verkrijgbaar in verpakking van 1 liter en 2,5 liter. Afhankelijk van de houtsoort kunt u met één liter olie voor onderhoud ongeveer 30 tot 40 vierkante meter vloer behandelen. Uitgebreide instructies vindt u op de productpagina.

 

Bij Beitz zijn wij dol op hout en dus ook op houten vloeren. Daarom vinden wij het ook ontzettend belangrijk om vloeren goed te onderhouden. Met de juiste onderhoud blijft uw vloer jaren langer mooi. Dit scheelt uiteindelijk in de beurs en is ook nog eens milieuvriendelijker dan het vervangen van een vloer. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »