8,9 gebaseerd op 149 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Vergrijzers voor Gevelbekleding

Vergrijzers voor gevelbekleding

 

Wanneer u gevelhout heeft, zult u te maken krijgen met vergrijzing. Sommige mensen vinden dit lelijk en geven hun hout daarom een kleur met een beits of olie. Andere mensen vinden het juist wel mooi en kunnen niet wachten tot het hout is vergrijst. Voor hen is er echter een probleem. Dit proces kost tijd en loopt meestal niet geleidelijk. Hout vergrijst op gevels vaak niet egaal. Dit komt omdat niet elke plank evenveel zon vangt en het ene stuk natter wordt dan het andere. Hierdoor ontstaan lelijke oneffenheden in de gevel. 

 

Gelukkig hebben wij een oplossing hier voor. Met deze vergrijzers voor gevelbekleding kunt u uw hout egaal vergrijzen. Het is eigenlijk niks anders dan een beschermende gevelbeits met een vergrijsde en verkleurde kleur. Hierdoor is uw gevel in een handomdraai prachtig grijs! Wij hebben gekozen voor het merk Teknos Drywood omdat dit merk bekend staat in de professionele bouw als één van de beste beitsen. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »