Beits en verf voor uw blokhut of tuinhuis

Op deze pagina vindt u al onze beits die speciaal zijn gemaakt voor tuinhuizen, blokhutten, schuren en andere dergelijke houten constructies. De beitsen zijn te onderscheiden in twee groepen: Basislagen en toplagen. 

BasislagenZijn in een keer aan te brengen op het hout. Deze kunnen dienen als individuele bescherming van uw hout. Deze basislagen zijn transparant met een bepaalde kleur zoals eiken, zilvergrijs, roomwit en meer. U kunt er echter ook voor kiezen om deze beits als onderlaag te gebruiken voor een nog sterkere toplaag. 

ToplagenDeze toplagen bestaan uit dekkend beits in verschillende kleuren. Deze toplagen kunnen echter niet direct aangebracht worden op het hout. Hiervoor is een onderlaag, of basislaag, nodig. Nadat een basislaag is aangebracht kan de toplaag aangebracht worden. Wij adviseren u altijd om uw tuinhuis of blokhut af te werken met een dergelijke toplaag. Zo is uw hout maximaal beschermt, verlengt u de levensduur van uw tuinverblijf en verlaagt u uw onderhoudskosten.