8,9 gebaseerd op 109 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Alles wat u nodig heeft bij het schilderen in uw tuin!

Deze set bestaat uit 2 rollers, 1 beugel voor rollers, 1 verfbak, en een kwast. Deze set is speciaal samen gesteld voor beits en verf projecten buiten.
€9,50
Kopen
Handige handschoenen voor uw schilderwerk
€2,99
Kopen
Met deze professionele patentkwast kunt u gemakkelijk kleinere oppervlakten schilderen en bereikt u plekken die u niet bereiken kon met grote kwasten of rollers.
€6,99
Kopen
Een handige wegwerp patentkwast. Deze kwast is vooral handig bij kleine oppervlakten en plekken die moeilijk te bereiken zijn met roller of grotere kwast.
€2,49
Kopen
Deze houten platte kwast met synthetisch haar is de professionele kwast die u gaat helpen bij het beitsen, verven of oliën.
€6,99
Kopen
Handige wegwerp kwast is een populaire klus bij houtbehandeling van middengrote oppervlakten.
€2,49
Kopen
Een handige blokkwast, veel gebruikt bij het verven en beitsen van schuttingen, vlonders, rabat en andere soorten tuinhout.
€9,99
Kopen
Een handige blokkwast, veel gebruikt bij het verven en beitsen van schuttingen, vlonders, rabat en andere soorten tuinhout.
€2,99
Kopen
Met deze vachtroller kunt u gemakkelijk en snel uw tuinhout voorzien van verf en beits.
€2,49
Kopen
Met deze vachtroller kunt u gemakkelijk en snel uw tuinhout voorzien van verf en beits.
€2,99
Kopen
Met deze terrasschrobber kunt u uw terras schoonmaken en reinigen zonder te moeten bukken en veel energie te gebruiken.
Een rol met schuurpapier 12 centimeter breed en 5 meter lang - Korrel 120. Fijne schuurpapier voor het schuren van uw hout als voor- of nabehandeling. Goedkoop en hoge kwaliteit!
€3,95
Kopen
5 meter schuurpapier, 12 centimeter breed. Fijn schuurpapier korrel 180. Voor het opschuren en verwijderen van verf op hout. Hoge kwaliteit en zeer goedkoop!
€3,95
Kopen
Een metalen schilderspons, per stuk verpakt, voor het schuren van metaal en hout. Verwijdert zelfs roest! Goedkoop en handig voor uw verfklus!
€2,19
Kopen
Handig schuurblokjem voor hout en metaal 'Fijn'. Per stuk verkocht. Handig voor het opschuren van hout en metaal. Uitwasbaar en multifunctioneel.
€2,95
Kopen
Groen en stevig afdekzeil! Handig voor het afdekken van materialen of andere functies. Sterker dan de 110 gram variant en nog steeds goedkoop te bestellen!
€5,95
Kopen
Blauw afdekzeil in verschillende afmetingen. 110 gram per vierkante meter. Licht en toch erg sterk! Van 2x3 meter tot 10 x 12 meter.
€3,75
Kopen
Bent u opzoek naar een extra stevig afdekzeil in de kleur blauw? Vindt hier alle mogelijke maten, goedkoop en makkelijk bestellen!
€5,95
Kopen
Teak bruin gekleurde stopverf voor het vullen van gaten, sponningen etc. Daarnaast ook voor het plaatsen van glas. Voor binnen en buiten
€15,95
Kopen
Licht en stevig afdekzeil in de kleur oranje! In allerlei verschillende maten. Goedkoop bestellen en morgen al in huis! Tussen de 2 x 3 meter en 10 x 12 meter
€3,75
Kopen
Toupret

Stopverf Wit

Witte stopverf voor het plaatsen van beglazing en het vullen van kleine gaten en beschadigingen in uw hout binnen of buitenshuis.
€15,95
Kopen
Een hoge kwaliteit plamuurmes, Engels model. Gaat lang mee en is van hoge kwaliteit! Werkt stukken prettiger dan de goedkopere variant.
€11,95
Kopen
Met dit mes kunt u stopverf makkelijk verwerken en natuurlijk ook plamuren! De goedkoopste plamuurmes van 6 centimeter breed.
€2,95
Kopen
Een professionele driehoekschraper van hoge kwaliteit voor het afschrapen van oude verflagen. Gaat jaren lang mee!
€4,95
Kopen

Op deze pagina vindt u de verschillende benodigdheden voor het beitsen, verven en oliën. Wij hebben kwasten zoals de patentkwast, blokkwast en platte kwast. Maar ook rollers, handschoenen en complete sets voor beitsen en verven buiten. Voor de kwasten en rollers hebben wij altijd twee opties voor u. Wij bieden van elk type een professionele en een wegwerp versie. Dit is vanzelfsprekend ook terug te zien in de prijs. U kunt er dus voor kiezen om iets meer te betalen voor een betere kwast die langer mee gaat of u betaalt aanzienlijk minder voor kwasten die bedoeld zijn voor eenmalig gebruik. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »