9,3 gebaseerd op 9 klant beoordelingen

Patentkwasten, Platte Kwasten en Blokkwasten

Deze set bestaat uit 2 rollers, 1 beugel voor rollers, 1 verfbak, en een kwast. Deze set is speciaal samen gesteld voor beits en verf projecten buiten.
€9,50
Kopen
Een handige blokkwast, veel gebruikt bij het verven en beitsen van schuttingen, vlonders, rabat en andere soorten tuinhout.
€9,99
Kopen
Deze houten platte kwast met synthetisch haar is de professionele kwast die u gaat helpen bij het beitsen, verven of oliën.
€6,99
Kopen
Een handige blokkwast, veel gebruikt bij het verven en beitsen van schuttingen, vlonders, rabat en andere soorten tuinhout.
€2,99
Kopen
Met deze professionele patentkwast kunt u gemakkelijk kleinere oppervlakten schilderen en bereikt u plekken die u niet bereiken kon met grote kwasten of rollers.
€6,99
Kopen
Handige wegwerp kwast is een populaire klus bij houtbehandeling van middengrote oppervlakten.
€2,49
Kopen
Een handige wegwerp patentkwast. Deze kwast is vooral handig bij kleine oppervlakten en plekken die moeilijk te bereiken zijn met roller of grotere kwast.
€2,49
Kopen

Van alle toebehoren die wij van Beitz aanbieden, zijn kwasten waarschijnlijk wel de belangrijksten. Wij willen graag gemak bieden aan al onze klanten. Daarom leek het ons wel zo handig dat de u naast verf, ook gelijk een kwast kunt bestellen bij ons. Om aan zo veel mogelijk mensen hun wensen te voldoen hebben wij van elk type kwast twee varianten toe gevoegd aan onze webshop. Een professionele en een wegwerp variant. 

U vindt op deze pagina verschillende soorten kwasten. Populair bij het beitsen zijn de blokkwast, ook wel blokwitter voor grote oppervlakten. Daarnaast zijn voor middengrote oppervlakten de platte kwasten erg populair. Ten slotte bieden wij ook nog patentkwasten aan. Deze kwasten zijn cruciaal bij het schilderen van hout constructies met moeilijk bereikbare hoekjes en dergelijke. Daar komt u met een patentkwast gemakkelijk bij. 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »