8,9 gebaseerd op 109 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Kleur
Inhoud

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Tuinbeits in verschillende kleuren

Tuinbeits

 

Tuinbeits is een categorie waar u beits vindt dat te gebruiken is voor vrijwel al het hout in uw tuin. Met tuinbeits beschermt en decoreert u het hout in een handomdraai. U vindt hier verschillende soorten beits van verschillende merken en in verschillende kleuren. Sommige beitsen zijn speciaal gemaakt voor een bepaalde klus zoals schutting beits. Verder zijn tuinbeitsen universeel inzetbaar voor tuinhuizen, schuttingen, overkappingen, houten hekwerken, meubels en veel meer! De juiste beits vindt u bij Beitz. Niet alle beits die wij verkopen staan ook in deze categorie. De andere categorieën vindt u in de menubalk. 

Su

Waarom tuinbeits gebruiken?

Het gebruiken van een goede tuinbeits heeft twee grote voordelen. Het is namelijk mooi ter decoratie en het beschermt ook nog eens! Wanneer u geld uitgeeft aan een houten constructie, wilt u natuurlijk dat deze mooi is én mooi blijft. Daarom gebruikt u altijd tuinbeits. Met een tuinbeits kunt u het hout namelijk de mooiste kleuren geven. Er bestaan dekkende beitsen maar ook transparante varianten. Kies een mooie kleur uit en breng dit gemakkelijk aan op het hout. Naast decoratie is bescherming een minstens zo belangrijke functie. Hout kan namelijk snel verouderen en minder mooi worden. Met een goede tuinbeits voorkomt u dit. Beits beschermt tegen vocht en zonlicht. Dit zorgt er voor dat het hout niet een lelijke kleur krijgt en niet zijn kracht verliest. Schimmel, rot en andere vijanden van hout worden tegengehouden door tuinbeits!

 

Superdekkende tuinbeits

Van het merk Beitz hebben wij superdekkende tuinbeits in de aanbieding. Dit is een beits die in één keer aangebracht kan worden. Super makkelijk in gebruik en de beste bescherming voor uw hout mogelijk. De beits is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit, kleurloos, grijs en antraciet. 

 

Tuinbeits kiezen

U kunt bij ons verschillende beitsen kiezen. De keuze hangt meestal vooral af van de kleur en de mate van bescherming. Wanneer de kleur die u wenst verkrijgbaar is in een superdekkende beits van Beitz, adviseren wij deze te gebruiken. Deze beits is namelijk het gemakkelijkste aan te brengen en dekt in één keer. Daarnaast brengt deze ook de maximale bescherming aan op uw hout. U kunt kiezen uit transparante en dekkende varianten. Kiest u voor een transparante beits, dan blijft de structuur van het hout mooier zichtbaar. Dit is iets wat veel klanten mooi vinden vanwege de karakteristieke uitstraling. Een goed merk in transparante beits is CetaBever. Ook kan het slim zijn om te kijken naar hoe lang de beits mee gaat. Beits dient namelijk opnieuw aangebracht te worden na verloop van tijd. 

 

Hoe gebruik ik tuinbeits?

Tuinbeits is over het algemeen erg gemakkelijk om te gebruiken. De exacte instructies kunnen verschillen per merk of per artikel. Daarom is het altijd belangrijk om de informatie op de verpakking en op de website door te lezen. Om te beginnen dient u de beits altijd goed te schudden of te roeren. Om het u gemakkelijk te maken leveren wij altijd een gratis roerhoutje mee. Nadat u minstens een minuut flink heeft geroerd, kunt u beginnen met het aanbrengen. Dit kan met een kwast of roller. Ook deze zijn te verkrijgen bij Beitz! Let altijd wel goed op, op wat voor dag u gaat beitsen. Het is namelijk belangrijk dat het niet te koud is. Ook moet de tuinbeits lang drogen. Dit verschilt per blik, lees dit altijd goed door! Een regenachtige dag is dus geen optie. 

Beits gaat niet voor altijd mee. Na verloop van tijd is de beits aan vervanging toe. U kunt dan een nieuwe laag aanbrengen. Het verschilt enorm per merk en per artikel hoe lang het duurt tot deze aan vervanging toe is. Let daarom zelf goed op of de beits zijn kleur verliest of minder sterk lijkt te worden. Meestal is dit niet eerder dan na 3 jaren. In sommige gevallen gaat het ook wel 8 jaar mee. Dit hangt ook erg af van de manier van aanbrengen, de mate van regen die het hout opvangt en meer. 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »